Magsjuk måndag

Godmorgon!

Måndag igen. Så här känner jag mig och det passar väldigt dåligt idag när jag startar nya kurser varav den ena är en fullbokad valpkurs. Då gäller det att vara på topp. Det kommer jag att vara också. Det är bara det att jag har en magsjuk Selma här hemma som hållit mig vaken större delen av natten. Eftersom jag sover bedrövligt dåligt i vanliga fall också så känns det som om jag inte sovit alls inatt. Finns det sovterapi? Jag tror jag skulle behöva det.

Har som sagt en magsjuk hund här hemma och hon är verkligen dålig. Det är väldigt synd om henne. Det blir till att stoppa i henne Canikur idag och sträng diet några dagar framåt. Jag brukar inte behöva ta till detta eftersom jag har märkt att det brukar gå över lika fort när dom äter sin Sund hundmat men denna gången verkar det vara en rejäl bacilusk som satt sig på lilla magen. Jäklar vad mattor och golv har fått lida inatt. Stackars liten.

Själv mår jag, förutom tröttheten, som jag förtjänar. Det vill säga alldeles utmärkt. Jag är mer än redo för nya kurser, en massa nya deltagare tillsammans med alla återkommande och det kommer att bli så kul så.

Nu ska jag gå och massera lilla magen på min lilla tös. Puffa upp kudden så hon ligger skönt och kanske sätta igång en cd med lite soft musik. Det är väl inte löjligt, va? :)

Ha en underbar dag!

Kram

14 okt 2013

Comments powered by Disqus