Då ändrar man på det.

Godmorgon!

Så. Inte svårare än så. På vad? Tja, det man inte är nöjd med. Om det vore så enkelt. Jag är så trött på i stort sett allt här hemma och skulle vilja ändra på det mesta. Det sätter tyvärr plånboken stopp för och sen har jag ju faktiskt en man som kanske vill ha ett ord med i spelet. När jag blir så här räcker det inte med att ändra på en sak. Nej, jag vill ha allting gjort på en gång. Mysfaktorn är nere på alltför låg nivå och jag vet inte riktigt hur jag ska höja den. Eller jo, det vet jag. Jag tror jag ska börja med att måla om köket. Det känns som om det är dags för det.

Så här blir jag ofta på hösten. Det är dags att krypa in i huset igen efter att ha i stort sett bott i uterummet hela sommaren och i år har man verkligen kunnat hänga där ute. Nu ska det snart tändas mysiga ljus och vira in sig i en varm filt i soffan och mysa i höstmörkret medan vinder viner utanför. Usch, säger många nu men inte jag. Jag älskar hösten! Alla färgerna, den krispiga luften och lugnet som råder efter den sommar där man ska jaga varje solstråle och vara så aktiv för att: "sommaren är så kort".

Ska man börja med att måla hela husets väggar vita? Byta gardiner får bli nästa steg. Får lägga fram förslaget för mannen. Nu är det dags att ta tag i hemmet så mysfaktorn höjs ett par snäpp. V har ett fint hus på landet. Bor i en av Skånes finaste omgivningar. Det går att få det hur mysigt som helst. Med inte alltför stora medel. Man ska bara sätta igång. Nu är det dags.

Ha en underbar dag!

Kram

10 sep 2013

Comments powered by Disqus