Curlingmatte? Jag!!??

Godmorgon!

Det var det dummaste jag hört! Jag ska genast bevisa motsatsen!:

 

Det är inte för att hunden ligger och sover i min säng som jag väntar att bädda på morgonen. Jag väljer bara att göra något annat istället. Det är bra att vänta lite med att bäddningen så sängkläderna vädras en stund efter att man har stigit upp.

 

 

Det är inte för att Doris ska få en extra lång badrunda i havet på fredagseftermiddagen som husse skyndar sig hem efter jobb och knappt hinner säga hej till matte innan han kastar sig iväg med henne. Det är för att dom inte ska vara hemma och störa mig när jag lagar fredags-mysmiddag. Har inget med hunden att göra.

 

 

När man svabbar golvet gör man så klart detta runt om hunden som ligger och sover mitt på golvet. Varför? För att hon inte ska resa sig och lämna tassavtryck på golvet. Bättre att hon ligger kvar tills det torkat. Har inget att göra med att jag inte vill störa. Icke.

 

 

Vi anpassar inte vår fritid efter hunden. Inte alls. Husvagnsinköpet var helt och hållet till för oss själva. Har inget alls med att göra att vi vill ha hundar med på semestern. Att vi väljer att sätta oss i djupaste skogen eller vid en vacker strandkant har inte alls med hundarna och göra. Dom hade fått gilla läget om vi ville sitta på en campingplats. Så klart. Tro inget annat.

 

 

 

 Bildresultat för lagotto puppy

Den uppmärksamma läsaren märker att jag skriver hundar emellanåt och inte hunden. Jag ska förhoppningsvis boka valp i helgen. Vänjer mig vid att omnämna familjens hundar i plural igen. Ingen dum känsla. Kommer givetvis inte att blir en curlingmatte till den kommande valpen heller. Så klart inte!

Om någon missat det så är hela dagens inlägg skrivet med massor av ironi. Om nu någon missade det. :)

Ha en underbar dag!

Kram

 

 

 

6 jun 2015

Comments powered by Disqus