Blåst och hjärnsläpp.

Godmorgon!

Där fick jag till det i rubriken. Blåst med hjärnsläpp var precis så jag kände mig igår. För att börja i rätt ände så var stormen ganska besvärlig här hemma. Precis som på många andra platser. Redan vid fyratiden på måndagen blev vi av med strömmen och den kom inte tillbaka förrän igår vid halv fem. Vilket alltså betyder att vi var av med strömmen i ett dygn. Detta kan man tycka är ett I-landsproblem men se vi har gjort oss väldigt beroende av den där elen. Vi kan inte värma huset och inte pumpa upp vatten. Det hann bli väldigt kallt inomhus och några timmar till så hade vi inte haft vatten heller. Man luktar inte så gott om man inte kan duscha och utan internet kan jag inte skriva ut mina planeringar.

Måndagens lektioner fick jag så klart ställa in och det var väl ingen som tyckte att det var konstigt. Jag hade nog varit ganska ensam på träningsplanen om jag hade kört till Malmö. Det ramlade lite träd hemmavid och en granne fick en stor bok genom ladan och den blev helt förstörd. Vi blev av med en syrenbuske och ett litet träd knäcktes på mitten. Inga stora skador hos oss med andra ord. Saker flög lite hit och dit. Hundarna var lite oroliga, eller Selma, som alltid tror att det ska bli åska när strömmen går.

Däremot så blev tydligen jag mycket påverkad av dygnet utan ström för jag var helt blåst med hjärnsläpp på kurserna igår. Kände mig väldigt splittrad och visade övningarna hur konstigt som helst. Sa saker som "här ska vi inte belöna" och stoppade en godis i munnen på Doris. "Va?" sa deltagarna. Nej, det var verkligen inte min dag på jobbet igår. Fick nog ytterligare en förklaring när jag äntligen kom hem på kvällen. Snuvan slog till och även om jag inte direkt känner mig förkyld idag så känns det i kroppen att något är på gång. Det blir till att ladda in mycket c-vitamin och ta på sig "jag mår inte riktigt bra"-tröjan. Ikväll är det kurser igen och jag måste verkligen prestera bättre än igår. Det är ett som är säkert.

Ha en underbar dag!

Kram

30 okt 2013

Comments powered by Disqus