Ber om ursäkt i förväg efter trevlig kväll.

Godmorgon!

Jo, morgonen är god men en lätt självförvållad huvudvärk sitter över pannan. Var på lite fest igår se. Åt fantastiskt god mat i goda vänners lag och drack, kanske, ett glas vin för mycket. Eller inte kanske. Det gjorde jag. Jag vet det för att jag drack även ett glas whiskey och det tycker jag normalt inte om. Det blev väldigt sent innan jag kom i säng och nu vill inte huvudet riktigt med mig. Väldigt passande när jag har en lång arbetsdag framför mig. Nåja, det är bara att bita ihop och komma igen. Så farligt är det inte men jag får väl be om ursäkt till alla om jag svamlar idag. Jag skämtar. Jag är lika taggad som vanligt men liiiite trött i figuren.

Doris är också lite trött idag efter gårdagen så vi får väl se hur mycket hon orkar. Det var lite trögt att få henne ur sängen för morgonrundan och  hon drack ändå ingenting vad jag såg. :) Däremot hade hon en del att hålla reda på med både hundkompis och litet barn. Hon skötte sig exemplariskt, åtminstone tyckte jag det, letade upp filten som inte fanns och låg där så fint trots kompisens försök att få igång henne. Man busar inte inomhus sa Doris och lade sig under bordet. Matte är allt lite stolt över henne.

Vi hade en väldigt trevlig kväll och trots att man satte "canisförbud" som innebar att vi inte fick prata hund på ett tag så gjorde vi det naturligtvis i alla fall. Vi är ju hundnördar. Det går liksom inte att undvika. Vad jag minns pratade vi om annat också. Tror jag. Nu skämtar jag igen. Jag har inga minnesluckor. Så illa var det inte.

Det blev som sagt väldigt sent och det får jag väl lida lite för idag. Det var det värt. Nu kör vi igång den här söndagen som består av två kurser. Tur att jag har hjälp idag även om hon var på samma fest. Vi får väl stötta varandra så gott det går.

Ha en underbar dag!

Kram

7 apr 2013

Comments powered by Disqus