Bara så alla vet.

Godmorgon!

Tandvärk. Så alla vet och kan tycka synd om mig. Eller egentligen har jag en öm tand. Jättekonstigt. Det är inte vanlig tandvärk men när jag tuggar med den så gör det jätteont. Allra längst in. En visdomstand som klarat sig så här länge. Nu är det förmodligen hål i den och frågan är om den ska dras ut eller lagas. Oavsett vilket så isar det i den och jag blir gnällig och självömkande. Det är synd om mig. Bara så alla vet.

Jag fryser så hemskt om tår och händer när jag jobbar nu för tiden. Bara så alla vet. Det gjorde jag inte förr och då rökte jag. Man ska ju få bättre blodcirkulation när man slutar röka. Inte i min kropp. Jag fryser. Så förutom att jag kommer att ha tandvärk så kommer jag även att frysa idag på jobbet. Det är nämligen -4 grader ute. Bara så alla vet.

Så. Detta var dagens gnällblogg och om nu någon fortfarande efter att ha läst detta deprimerande blogginlägg skulle vara på gott humör ska kan jag berätta att det kommer vara lika kallt imorgon och jag har förmodligen fortfarande tandvärk. Alltså är det bara skitsnack när man brukar säga att det kommer en ny bättre dag imorgon. Låt mig nu vara en riktig surkärring ifred. Bara så alla vet.

Ha en underbar dag!

Kram

 

 

26 jan 2014

Comments powered by Disqus