Inget nytt under solen.

Godmorgon!

Dags att gnugga igång geniknölarna igen. Det känns lite så just nu när jag ska knåpa ihop bloggen på morgonen. Det har varit en underbart helg.....söndagens hundspråkskurs gick strålande och är fullbokad även nästa söndag......Doris sår - ingen förändring.....dags för avslutning på alla kurser denna vecka.....nästa vecka börjar vi om igen.....Det känns lite tjatigt att tugga om att allt är toppen!

Å andra sidan är det väl bra att allt är bra. Eller? Det är ju i och för sig inte riktigt sant. Allt är så klart inte det men det mesta är och det fokuserar vi på. Jag kunde också gnällt om att jag är så jäkla röksugen varje morgon, att jag vridit till ena benet nu igen och har ont, att jag sover som en kratta, att jag är lite orolig för Almas blodprov idag men det gör jag inte.

Det är underbart väder idag. Jag mår alldeles utmärkt. Det fokuserar vi på och ägnar de hjärnceller som funkar till att skriva ett nyhetsbrev på hundskolan istället. Det är ju ny månad så det är dags. Så idag säger jag bara:

Ha en underbar dag!

Kram

6 maj 2013

Comments powered by Disqus