Om ingenting alls men en underbar dag.

Grodmorgon!

Oj, oj så tomt det var här idag då. Hur mycket jag än funderar över vad jag ska skriva om idag så kommer det inga idéer alls. Det är tomt och innehållslöst i knoppen och det är ingen bra dag att blank på. Jag ska hålla två lektioner i Hörby och då måste huvudet vara på plats. Först en fullbokad aktiveringskurs som bara består av "gamla godingar" som jag räknar som vänner allihop på ett eller annat sätt. Hur kul som helst. Jag räknar med många skratt tillsammans med hundarna. Rockringarna ligger i bilen. Vi ska ha kul vare sig jag är tom i bollen eller inte!

Efter det är det dags för nybörjare och valpar. Där är det en liten grupp och det är inte fel. Mycket tid kan ägnas till var och en och med tanke på att vi är två instruktörer så ska dom bli så omhuldade så. Lite blandad kompott av hundar som har olika behov som vanligt.

Efter detta hoppas jag att jag kommer hem till en man som för dagen får vara husmor :) och kan sätta mig och äta en god middag tillsammans med en förmodligen trött Doris som ska jobba hela dagen.

Nu har jag svamlat en stund mest för att det skulle komma någon liten, liten idé som kunde leda dagens inlägg i någon läsvärd riktning men icke. Det lyckades inte så med U2: It´s a beutiful day på radion i öronen önskar jag alla detsamma.

Ha en underbar dag!

Kram

20 jan 2013

Comments powered by Disqus