Om inget men ändå något.

Godmorgon!

Idag vill jag fylla bloggen med ord av besvikelse och oro över vad som kommer att ske nu. Saker jag inte har någon kontroll över och heller inte egentligen har med att göra men som ändå påverkar mig men det ska jag inte göra. Jag har gått vidare och det som sker nu får ske. Jag varken kan eller vill lägga mig i och därför säger jag bara: det som sker det sker. Det får gå som det vill.

Därför går vi raskt över till något annat. Eftersom jag inte har något vettigt att orda om låter vi fingrarna dansa en liten polka över tangenterna och ser vad det blir av det. Det är lördag och första veckan av den nya kursomgången är nästan slut. Arbetsveckan blir lite konstig när man jobbar mån-tors och söndag. Helgen blir fred-lör så idag är sista dagen på helgen för mig.

Om jag ska summera så här långt så kan jag säga att återigen är mina kurser fyllda av härliga, engagerade hundägare. Personer som mer eller mindre har fallenhet för att träna sin hund med alla vill så gärna så det kommer att bli så bra så. Det var många så i den meningen. :)

Veckan har gått fort som den alltid gör första kursveckan. Det är alltid lite stökigt på lektionerna innan hundarna har förstått att det inte är enbart bus och lek med kompisar som gäller. Lite skällande och lite stök vid hälsningsövningen men det kommer att lugna ner sig nästa vecka. Det gör det alltid. Nu ska vi jobba som tusan.

Jag har lagt ut kurserna för nästa omgång i mars på hemsidan http://www.l8shundskola.se/kurser och det börjar redan komma in anmälningar. Det känns bra. En av mina mest populära kurser miljö/lydnad är tillbaka igen efter vinteruppehållet med några nya fräscha platser vi ska träffas på. Det här är en kurs som jag önskar att alla gick med sin hund. Denna nyttiga träning för hunden. Att promenera tillsammans i grupp i stan där vi bara tränar hunden på att kunna slappna av i alla möjliga miljöer är otroligt nyttigt och i sanningens namn nödvändigt för att hunden ska bli trygg i alla situationer och miljöer. Vi lägger in lite lydnadsövningar i den mån hundarna fixar detta. Vi pratar mycket hund och har det alltid så mysigt på ett avslappnat sätt. I lugn och ro.

2012-11-02-17-26-49.jpg

Det är inte långt till mars. Det går fort. Bäst att ta ordentligt vara på den tid som är nu. Trots kylan har jag träningsplanen full av människor som inte verkar bry sig ett dugg om att det är kallt. Vi jobbar oss varma. Det kommer att bli så bra så.

Ha en underbar dag!

Kram

19 jan 2013

Comments powered by Disqus