Årets sammanfattning.

Redan idag sammanfattar jag året. Imorgon har den här kvinnan inte tiiiiid. Jag ska stå vid spisen heeela dan och laga tre-rätters nyårsmat som jag sen ska bjuda ett par av nära och kära på. Tyck för allt i världen inte synd om mig för att jag ska stå där och röra, skära, dekorera osv. I love it! Jag tänker inte avslöja här vad det blir. Det får bli en hemlighet tills det hamnar på faten. Gott hoppas jag dock att det blir.

Sammanfattning ja. Jag tänker inte börja med de negativa sakerna. Jag går emot min natur och börjar med de betydligt roligare sakerna. Jobbet. Fantastiskt! En upprepning från förra årets sammanfattning men jag kan inte skriva något annat. Det har varit ett helt fantastiskt år på den punkten. Tyvärr innebar det att lägga ner Hörbykurserna så jag fick loss helgerna till andra sociala saker och det kändes lite i hjärtat. Vi hade ett bra samarbete och det kändes lite att säga adjö men det var, så här efteråt, en bra sak. I Malmö har det varit fullbokade kurser och jag kan ärligt säga att det har varit just fantastiskt. Att nästan alla kurserna är fullbokade inför första omgången 2015 gör ju inte saken sämre. Jag är så redo så det finns inte!

Den stora flytten! Som varit så omtumlande på det känslomässiga planet. Det har inte, och är inte, en rak väg kan jag säga. Det har varit krokigare än den smalaste väg i Alperna. Jag har många gånger fått hålla mig i räcket för att inte ramla av. Det har varit många, många tårar för min del. Inte själva flytten för den var lättare än lätt men allt omkring. Jobbigt är bara förnamnet. Nu ser det ut som om ljuset i tunneln nått oss och vi äntligen kan slappna av lite och bara njuta av det faktum att vi är tillbaka i vår hemstad och trivs som fisken i vattnet.

Hälsan kunde varit bättre detta året. Jag har inte varit smärtfri många dagar sammanfattningsvis. Värk i rygg, ben och fötter till den grad att jag känt mig som en väldigt gammal människa har stört min tillvaro en hel del och gör fortfarande. Detta tänker jag inte ägna så många rader till. Det är det inte värt. Så då gör vi inte det.

Vi övergår till en av årets häftigaste händelser istället. Att bli farmor till Miranda. Jag var bonusfarmor till lilla Neo redan och det är fantastiskt det också men nu föddes vårt första barnbarn. Livets efterrätt. I sanningens namn. Underbara ungar! Jag älskar dem till månen och tillbaka!

Året har även innehållit en ny motorcykel och många sköna turer tillsammans med den man som jag även honom älskar till månen och tillbaka. Vi har varit gifta i snart 37 år och jag skulle inte byta det mot något. Medgångarna och motgångarna tar vi tillsammans. Alltid.

Nu kanske jag ska lägga ner dagens inlägg innan det blir alltför sentimentalt. När jag läser igenom det så måste jag ge mig själv en klapp på axeln. Jag lyckades få det mer positivt än negativt. Det här var bara ett axplock ur mitt år. Jag har säkert glömt många viktiga saker som hänt men det kan inte hjälpas. Eftersom detta var vad som poppade upp i skallen så är det väl det som satt sina spår mest.

Jag önskar alla jag känner ett riktigt gott nytt år!

Vi ses 2015.

30 dec 2014