Är ni kvar?

Godmorgon!

Kikar försiktigt över kanten på täcket för första gången på lite över en vecka och undrar vad som hänt medan jag legat mer eller mindre borta från omvärlden. Jag tittar rakt in i den lurviga nos som varit helt underbar medan jag varit sjuk. Hon som legat och "vaktat" matte hela dagarna. Endast haft trädgården att tillgå medan husse har jobbat utan att klaga ett enda dugg. Hela veckan har hon funnits där. Nära och varm.

Jag har varit sjukare än jag varit på många, många år. Influensan from hell! Med en hosta som gjorde det omöjligt att ligga ner på hela veckan har jag suttit i min fåtölj dygnet runt och försökt att få lite sömn mellan hostattackerna. Hög feber som gjort att jag inte visste om det var dag eller natt emellanåt. Utmattad av att endast gå till toaletten. Så illa har det varit.

Blogga har det inte varit tal om. Inget annat heller. Firandet av mannens födelsedag blev inget. Inte heller den fyrtioårsfest vi sett fram emot så mycket. Framför allt blev det inget jobb på hela veckan. Detta var första gången. Har aldrig ställt in en hel vecka tidigare. Man kan mycket om man tar sig i kragen. Helt omöjligt denna gången. Det alternativet fanns helt enkelt inte på kartan. Jag är envis som synden men här bestämde influensan vad som skulle gälla.

Nu får jag skjuta på kurserna en vecka så ingen kommer att gå miste om några lektioner. Det blir bara till att starta nästa omgång en vecka senare. Det löser sig. Nu kör vi igång igen. På halvfart. Jag är matt men förutom hostan så är jag i stort sett frisk.

Idag orkar jag inte skriva något klokt om hundträning men jag är igång igen och denna veckan kör vi inkallning på de flesta kurserna. Full rulle!

Jag är tillbaka igen och det är inte en dag för tidigt!

Ha en underbar dag!

Kram

 

9 feb 2015

Comments powered by Disqus