Aporna slår till

Godmorgon!

Det händer inte ofta att jag blir färdig till att gå på bio. Det är på bio man ska se film. Absolut. Men hemma kan jag pausa, prassla med godispåsar som mycket jag vill, inte ha ljudet så högt att jag får hörselskador, ligga bekvämt i soffan osv. Jag kan t o m se 3D eftersom jag faktiskt har en sån tv. Det har vi aldrig gjort. Igår fick mannen för sig att vi skulle gå och se Apornas planet - uppgörelsen. Sagt och gjort. Vi äntrade bussen och skumpade in till stan.

I dörren fick vi våra 3D-glasögon och med tutti frutti påsen i högsta hugg gled jag ner i stolen som på just den här bion är väldigt bekväm. Jag upptäckte så klart så fort jag satt mig att jag glömt att köpa något att dricka och blev givetvis fruktansvärt törstig endast därför. Just då gled det in en kille som uppenbarligen var van biobesökare. Plopp, där gled flaskan med den goda drickan ner i hållaren endast några centimeter från min hand. Vill ha! Icke. Slugt hällde han ner drickan i halsen utan det minsta hänsyn till mig som satt där och dog av törst. Jag tuggade mina godisar som inte släckte törsten det minsta lilla.

Filmen började och jag fick annat att tänka på. Nämligen att få glasögonen på plats utanpå mina egna. Jodå, ingen fara. Det gick jättebra. Det stacks ut både det ena efter det andra ur bioduken. Coolt! Var filmen bra då? Tja, en välgjord actionrulle med ganska tunn handling. Men kul var det.

Ha en underbar dag!

Kram

31 jul 2014

Comments powered by Disqus