Ännu en berg- och dalbana.

Godmorgon!

Jag är så trött på detta åkande över berg och dalar. Känslomässiga sådana. Det här är bara för jobbigt. Jag orkar inte. Hur fan ska jag orka med allt som ska göras framöver om jag ska ägna nätterna åt att grubbla och ha panik istället för att sova och hämta krafter så jag kan få rätsida på allt som jag måste ha rätsida på. Idag är känslan att strunta i alltihop. Det kommer ändå inte att gå ihop. Det är för mycket helt enkelt. För mycket för mig.

Just idag hjälper det inte att säga: Ta en sak i taget så ordnar det sig. Saker händer ju inte en sak i taget. Just idag händer ingenting. Hoppas jag. Men vänta lite så kommer alltihop att braka lös och hundra saker måste göras på en och samma gång. Som jag känner det idag kommer alltihop att gå åt helvete. Jag är sämst i världen på att hänga i luften och inte veta. Inte ha koll. Jag mår helt enkelt inte bra då. Så. Just nu mår jag för jävligt. Så enkelt är det. Sen spelar det ingen roll om någon säger till mig att det ordnar sig. Så känns det inte i mitt huvud just nu.

Det är allt tur att jag alltid har hundskolan. Där har jag koll. Där funkar det precis som jag vill. När jag är där mår jag bättre än bäst. Där kan jag samla tankarna för där sitter jag i förarsätet. Då funkar allt och jag mår bra. Det är bara det att just nu har jag inga kurser på gång så.......

Ha en underbar dag!

Kram

12 dec 2013

Comments powered by Disqus