Annorlunda shopping.

Godmorgon!

Det blev ägg och baconfrukost innan bloggen idag. Därav det lite sena inlägget. Det var gott. Magen är mätt och belåten och med en sol som skiner på träd som är på väg att slå ut i trädgården mår man riktigt bra.

En lite annorlunda shopping igår som rubriken antyder. Jag sprang omkring för att köpa tröjor till stackars Doris som måste gå täckt av tyg ett bra tag till. Var tvungen att köpa fler så vi kan byta ofta. Då får man gå på barnavdelningen och det gör man inte ofta kan jag säga. Husse tyckte att den här tröjan var absolut nödvändig eftersom vi inte hittade en som det stod Spanien på:

bild30.jpg

Doris blev inte glad men å andra sidan vill hon inte ha tröja på sig överhuvudtaget. Hittade funktionströjor till ett bra pris som andas bra när hon har dem på sig. Det gör lite ont att klippa isönder dem det första man gör för att anpassa dem till henne även om de var billiga. Inte vänjer hon sig heller. Hon ser lika ledsen ut varje gång jag kränger en tröja över huvudet på henne. Önskar att hon förstod att alternativet är en tråkig krage som är värre.

Idag är en lite lugnare söndag eftersom en kurs redan är avslutad. Hundspråkskursen är det som står på schemat. Tänkte att vi kanske kunde lägga in lite regelrätt träning idag också. Med endast en ny vovve i det gamla gänget kan det nog passa. Vi får se vad deltagarna vill. Här anpassar vi alltid efter önskemål. Det ska bli en skön eftermiddag i den sol som strålar så fint med god fika som vanligt.
Nu kör vi!

Ha en underbar dag!

Kram

5 maj 2013

Comments powered by Disqus