Alla hjärtans dag.

Godmorgon!

 

Det var väl ganska givet vad bloggen skulle handla om idag. Kärlek. I alla dess former. Oavsett kön. Oavsett var jag kommer ifrån. Oavsett hudfärg. Oavsett sexuell läggning. Bara kärlek! Tänk om vi alla kunde skriva under på det. Så annorlunda världen hade sett ut. 

Det hade ju inte varit jag om jag inte i detta sammanhang kom in på ämnet hund. Om du ska ge någon kärlek idag som förtjänar det så är det din hund. Var hittar du en mer trogen vän? En som alltid oavsett vilket humör du är på möter dig med stora famnen i dörren när du kommer hem. Som inte bryr sig eller kommer ihåg att ni bråkade på morgonen. 

Jag har kärlek i mitt liv. Både i mänsklig form och i mina hundar. Jag är en av de lyckligt lottade. Det finns ingen tryggare än min man. Om man ska tala om någon att hålla i när det stormar så är det han. Vi är kanske inte det mest romantiska paret men sann kärlek handlar om så mycket mer. Vi har nu varit ihop i snart 37 år. Det är länge. Det har varit både upp och ner. Jag älskar honom fortfarande även om vi inte är förälskade längre. 

Mina hundar har inte varit med så länge av naturliga skäl men de är lika älskade av mig. Dom får ett lika stort hjärta idag som min man. Det får även mina älskade barn. Jag kan t o m sträcka det till min vänner och kunder. 

Äsch, jag slänger iväg ett hjärta till er allihop. Varför vara knusslig. Det räcker till alla. I love you!

Ha en underbar dag!

Kram

14 feb 2014

Comments powered by Disqus