Aldrig försent att lära.

Godmorgon!

Nu tror alla att jag ska skriva något om den gamla hunden som inte är för gammal för att lära. Ha, trodde du ja! Det kan jag väl göra en dag men idag talar jag om viktiga mig!

Vi har nu bott här i stan i ett halvår och jag har under denna tid lyckats hålla liv i samma blommor som jag köpte när vi flyttade hit. Sex månader!! De få blommor vi hade med oss lever även de i alla sin frodighet. Rosor köper jag en liten kvast av varje vecka och jag vårdar dem ömt och dom står så vackert i stort sett hela veckan. Det är aldrig för sent att lära.

Jag har väl alltid varit huslig men nu har även det blommat ut i sin fulla prakt. Det är roligt att städa i det här huset. Det är nämligen väldigt lättstädat. Inga prång och svåra ställen som det var på förra stället. Inte lika mycket charm heller men lätt. Allting är så lätt numera vad gäller detta i alla fall. Det finns annat som gör att man inte mår så bra men jag försöker fokusera på det som är positivt just nu. Jag måste för att inte hamna i det där mörka prånget själv.

Därför ligger mitt fokus på det faktum att jag bor precis där jag vill vara, planerar för min nästa valp precis som jag vill göra, vattnar mina blommor precis som jag ska göra, håller mina hundkurser och njuter av varje minut. Det finns saker i min tillvaro som är så jobbiga att man bara vill blunda och önska sig till någon annan plats men vad gäller det som man kan ta på och göra något åt så ägnar jag min tid åt att fortsätta lära mig ta hand om mina blommor, lära mig baka kakor och så vidare. Det är enkelt. Det är en bra vardag.

Idag är dock ingen vardag. Idag ska jag inte vattna blommor. Idag ska jag umgås med dotter med man och krama min egen man. Det behöver jag inte lära mig att göra. Det går på ren kärlek!

Ha en underbar dag!

Kram

27 sep 2014

Comments powered by Disqus