Akut tandläkarbesök.

Godmorgon!

Bildresultat för ont i tanden

I helgen har jag haft en bästa kompis. Den är oval, vit och förhållandevis effektiv. Namnet är Ipren. Efter intagande av denna kunde jag vara med på det mesta under helgen. Jag har haft tandvärk i en tand som varit lite krånglig från och till länge men tandläkaren har inte hittat något. Förrän idag! En inflammation i en gammal rotfyllning som ställt till det så pass att det enda att göra var att ta ut den. Nu ska det byggas en bro och det blir många besök hos min minst önskade bekant. Sitter med en bedövning som sitter i hela ansiktet känns det som och är hungrig och kaffetörstig. Det får jag vara en stund till. Ingen mat eller dryck på två timmar. VAD ÄR KLOCKAN??????

Det var inte så jag ville börja veckan men är så glad att jag fick en tid så snabbt och nu kommer jag inte ha ont. Vi får väl se förresten när bedövningen släpper. Tur jag har lite hjälp på kurserna ikväll.

Helgen i övrigt gällde framför allt lördagens teaterbesök. American idiot på Malmö Opera är en föreställning som gick rätt in i hjärtat på mig. Herregud med vilken känsla dessa ungdomar spelade. Josephine Forsman från Sahara hotnights på trummor var bland det bästa jag sett. Inte konstigt att hon har fått spela med grupper som Foo Fighters och Metallica. Mycket imponerande. Vi var mer än nöjda när vi lämnade teatern.

Nu ska jag krypa ner på golvet och lägga mig en stund hos min bästa tröstgivare när man är lite deppig för det är så jag känner mig efter tandläkarbesöket. Där tänker jag ligga tills bedövningen släpper och jag får äta igen.

Ha en underbar dag!

Kram

30 mar 2015

Comments powered by Disqus