Åh, så svårt!

Godmorgon!

Ställa in eller inte ställa in. Det är den stora frågan idag. Enligt rapporteringen i radion är det katastrof på gång efter klockan fyra idag. Eftersom man så fort man misstänker att det kommer att pusta det minsta lilla slår på stora trumman numera tar jag ofta inte det på riktigt allvar. Du vet, pojken som ropade varg.....  Klass ett och klass två. Ingen vet vad det egentligen innebär. Jag inser att det är svårt att veta exakt men det blir så jobbigt för mig. Några deltagare tycker att det är fel att hålla lektion och vissa tycker att det inte är så farligt med lite vind. För en är regn en anledning att ställa in och för en annan behövs det orkan.  Så svårt.

Jag ställer i stort sett aldrig in lektioner. Det ska väldigt mycket till. Men. När dom varnar för att gå ut överhuvudtaget kanske man inte ska sätta sig i bilen och köra ner till Malmö med risk att ingen kommer och jag står där mer eller mindre ensam. Tittar man ut genom fönstret nu här hemma kan man inte tro att det ska bli storm. Hur lugnt som helst men det är ju inte här och nu jag ska hålla kurs. Attans så svårt det är.

Sitter nu och lyssnar på radion och ordet storm är det ord som används mest av alla. Ska man tro dem så är det ingen tvekan om hur jag ska göra. Beslutsångest! Å andra sidan är det inte livsuppehållande saker vi ska hålla på med ikväll så vad gör väl det om vi flyttar lektionen till nästa måndag. Hallå! Världen går inte under om du inte kör till jobb ikväll. Jo, lite för mig. Jag avskyr att ställa in men inte ska vi riskera hälsan för varken människa eller hund så.....

Jo, nu har jag bestämt mig. Det blir ingen lektion ikväll. Så nu var det bestämt. Nu ska jag bara meddela alla.

Ha en underbar dag!

Kram

 

 

28 okt 2013

Comments powered by Disqus