Adjö för denna gång.

Godmorgon!

Jaha, då har man sagt adjö ännu en gång till två grupper deltagare som gått så länge hos mig att det finns en risk att jag inte får träffa dem på ett tag. Inte alla för en del har anmält till vidare kurser men några har valt att inte göra det och jag saknar dem redan. Detta är faran med att göra som jag gör. Jag vill alltid försöka få en lite mer än bara instruktör-deltagare relation med mina kunder. Lyckas för det mesta. Vi skrattar tillsammans men även delar lite allvarligare händelser i livet med varandra. Mycket av detta gör jag via mitt bloggande. Jag är ganska öppen här och ibland kan det bli väldigt personligt. Jag har valt att göra detta för min egen skull egentligen. Men även för andras.
Mer än en gång har det hänt att någon har kommit fram till mig och sagt att det haft en liten inverkan på vardagen för dem. Man blir mänsklig och hundträningen blir lite mer än bara träning. Det blir en social samvaro tillsammans med personer som har samma intresse och med en instruktör man kan dela en del av sina bekymmer och även glädjeämne med. Ibland är det skönt att prata med någon som inte står en alltför nära.

Det gör det så mycket svårare att säga adjö till deltagare. Det är som att mista en vän litegrann. Jag inser att jag inte kan behålla deltagarna hur länge som helst. De flesta kanske går några kurser. Om man har tur tar dom sig igenom hela utbudet. Några går om och om och ingen blir gladare än jag när detta händer. Man får följa hundens utveckling under en längre tid. Men det är också där det faktum kommer in, man saknar både människor och hundar så det nästan gör ont när dom försvinner.

Så jag hoppas att de som slutade igår inte försvinner för alltid. Det skulle vara så synd och jag skulle sakna dem så mycket. Adjö för denna gång och varmt välkommen tillbaka.

Ha en underbar dag!

Kram

 

18 sep 2013

Comments powered by Disqus